vineri, 14 iunie 2013

Balada pentru orasul meu

O zi obisnuita. O vizita la CSO Cugir, pentru participarea la "expeditia Oradea"!
Apoi, drumul cel mai scurt catre casa e... pe la margine!







































De aici incepe padurea!
Intalnirea!






Dansul e domnul Ion!
Dicolo de deal e... Parisul!














Si uite asa am ajuns iarasi in oras!


Inchei o zi obisnuita cu o minunatie!

4 comentarii:

  1. Faina treaba, Caietul de amintiri,de cite ori il deschizi i-ti lumineaza fata...si mai ales dorul de casa.....Felicitari !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si ma bucur ca treceti pe aici! Eu ma bucur de frumusetile din jurul meu in fiecare zi, parca e un vis...
      Doamne-ajuta!

      Ștergere
  2. De unde ati inceput drumul, pe sub coasta, dincolo de dealul Cetate, este Gargaleul! Din pacate, nici eu nu am fost pe acolo, desi am umblat mult, in jurul Cugirului, la Poarta Raiului, pe Valea frumoasei , la Cabana Surianu, pe virful Sureanu, unde in perioada aceasta sunt bujori am mers pe jos cu sotul si cu baiatul cel mare, pe cind era mic...
    Cred ca ar fi interesant de vazut Nedeia de Sf. Ilie, in 20 iulie! Se tine in Poarta Raiului, strajuit de virful Patru...
    O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fost (si o sa mai merg!) pe toate dealurile din jurul orasului! Doar "Cetatea" si "Dragana" imi sunt cunoscute dupa nume, celelalte toponime sunt noutati! Oricum vreau sa repet ca sunt imagini senzationale, atat pe dealuri cat si in oras! Si mai e un lucru pe care nu am cum sa il demonstrez: mirosul! Dealurile sunt inundate in miros de cimbrisor iar orasul este o adevarata desfatare, "Mana Maicii Domnului" imbratisandu-ne cu aroma ei de dimineata si pana seara!
    Va multumesc pentru vizita si comentariu! Daca aveti drum pe aici, va asteptam la "redactie", impreuna cu doamna si domnul Margareta si Valentin!
    Buna dimineata!

    RăspundețiȘtergere