luni, 23 decembrie 2013

La mulți ani!

 Fotografia e luată de pe facebook, nu știu cui aparține, aș fi menționat cu plăcere autorul, este o fotografie splendidă, ne îndeamnă să trăim mirajul multicolor al sărbătorilor dar să fim mereu cu gândul la Domnul!
  La mulți ani colegilor mei de grupă! A fost un an minunat, cu multe activități, cu multe descoperiri de talente, descoperiri ce se vor îplini, cu siguranță, în anul ce vine!
  La mulți ani colegilor din grupa de joi! Să sperăm că vor fi mai multe activități comune și nu ne vom privi mirați, de parcă vorbim limbi străne!
  La mulți ani colectivului de la Centrul Multifuncțional, fără de care nici noi nu ne-am fi întâlnit! O menționez pe doamna Carmen pentru că e mereu lângă noi, cu vorba și cu spiritul, dar TOT personalul este de admirat și apreciat! 
SĂRBĂTORI FERICITE
ȘI
LA MULȚI ANI! 

Cu respect,
Vasile D.

3 comentarii:

 1. Multumesc pentru gandurile dumneavoastra bune, tot Centrul va imbratiseaza cu mare drag! Sa va dea Dumnezeu multa liniste, sarbatori binecuvantate si sa ne vedem si la anul cu bine.
  Cu mare drag, Carmen.

  RăspundețiȘtergere
 2. Răspunsuri
  1. Şi eu îi mulţumesc simpaticului nostru coleg Vasile Dumitru pentru urările făcute. Sărbători fericite colegelor şi colegilor de la C. Z., precum şi minunatului colectiv de la Centrul multfuncţional Cugir care este permanent alături de noi. La mulţi ani tuturor şi multă sănătate ! Vasile Drăgan.

   Ștergere